Månedlige arkiver: november 2017

Swedish PEZ Gathering 2017 – 10 års jubileum

Den 18 november var det duket for det svenske PEZ samlertreffet SPG. 2017 er det tiende året på rad at treffet har blitt arrangert. Treffet arrangeres i Stockholm, Sverige. SPG arrangeres av to dedikerte og dyktige pezheads, Patrik og Anders. Årets treff var en kjempesuksess, og Patrick og Anders skal ha en stor takk for å ha arrangert et så flott samlertreff 10 år på rad.

Treffet ble arrangert på lørdag den 18, men allerede på fredag begynte mange av deltagerne å ankomme Stockholm. Mange av samlerne møttes allerede på fredagskvelden. Det gav samlerne mulighet til å treffes og bli litt bedre kjent. Det er alltid hyggelig å treffe PEZ-venner som man til vanlig bare prater med på internett.

Det store spørsmålet før treffet var om det kom til å bli en egen PEZ-figur for treffet, siden PEZ selskapet egentlig ikke lager noen figurer for treff i 2017. Heldigvis hadde PEZ-selskapet forståelse for at det var en spesiell anledning, og valgte (etter mye mas fra arrangørene) å hjelpe SPG med å lage en egen figur for 10 års jubileet.

SPG-2017 offisielle PEZ-figur

FinnPEZ brødrene var på plass som alltid. Sammen med resten av den finske delegasjonen hadde de med seg massevis av flotte PEZ å selge.

SPG PEZ-quizen er alltid et høydepunkt i løpet av dagen, og det er alltid stor konkurranse mellom Sverige, Finland og Norge om seieren. Årets vinner ble Wolfgang (Momo), og han var også så heldig at han vant førstepremien i bingoen også!

Dette var virkelig årets beste dag. En dag fylt med PEZ og gode venner. Etter treffet tok folk en liten pause før noen av samlerne møttes igjen på kvelden. Vi dro til et lokalt bryggeri/restaurant for å spise middag og fortsette feiringen av SPG’s 10 års jubileum.

Årets SPG treff hadde ca 45 deltagere i alle aldre. Et flott treff med gode PEZ venner.