OM PEZNORGE.COM

PezNorge.com ble opprettet den 19 april 2008

Dette er en nettside beregnet for alle som er PEZ-samlere eller bare nysgjerrige på denne morsomme hobbyen. På denne siden ligger det en del generell info om PEZ og PEZ-samling. Fremover tenker jeg å legge ut innlegg en gang i blant når det skjer noe PEZ-relatert verdt å nevne.

Jeg valgte å opprette denne siden for å gi norske samlere et sted å finne informasjon og for komme i kontakt med andre norske samlere. Opprinnelig var PezNorge.com et diskusjonsforum for norske PEZ-samlere, men etterhvert som Facebook ble mer utbredt valgte jeg å gi forumet nytt liv som en facebook-gruppe. Det er på Facebook de norske samlerne er mest aktive. Meld deg gjerne inn i gruppen vår som heter PezNorge.com. Søk den opp eller følg linken!

 

2 tanker om “OM PEZNORGE.COM

  1. berit

    Hei

    Er det mulig å finne verdien av en Donald Pez fra 1960 tallet? Jeg vil gjerne selge denne til en samler, men har ikke anelse om hva den kan være verdt, og selger oppgir ikke hva vedkommende vil betale. Har ikke lyst å gi den bort, men samtidig har den vel en liten verdi. Den er litt slitt i fargen på nebbet og øynene. Den er blå, med blå lue, gult nebb, uten bein

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *